Openingstijden: Ma - Vr: 08:30 - 17:00 & Za: 09:00 tot 13:00 (Op afspraak)

Airco Service & Reparatie

 Bij Garage Den Helder kunt terecht voor betaalbaar auto airco onderhoud. Wij doen het vullen en bijvullen van de auto airco en alle voorkomende airco reparatiewerkzaamheden.

Indien gewenst repareren wij uw auto airco installatie met nieuwe onderdelen maar het is vaak ook mogelijk om gebruik te maken van zogenaamde ruildelen. Zo goed als nieuw maar een stuk voordeliger! Tevens kunnen wij tegen een concurrerende prijs in Rijswijk en omgeving Den Haag uw airconditioning (bij)vullen en reinigen.

Hoe en wanneer te gebruiken?

De airconditioning dient het gehele jaar door gebruikt te worden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is de installatie namelijk niet alleen bedoeld om de interieurtemperatuur te verlagen, maar ook om de luchtvochtigheid omlaag te brengen. Een hoge luchtvochtigheid geeft altijd een onprettig en benauwd gevoel en kan beslagen ruiten tot gevolg hebben. Het zal duidelijk zijn dat dit de veiligheid niet ten goede komt. Het is dus zaak dat het airco-systeem goed werkt.

Een goede TIP!

Door in de winter en bij regenachtig weer de airconditioning te gebruiken, worden beslagen ruiten voorkomen. Gebruik de airconditioning dus altijd. Als deze gedurende langere tijd niet gebruikt wordt zal het koudemiddel sneller uit de installatie verdwijnen. Dit komt omdat de afdichtingen uitdrogen als het systeem niet gebruikt wordt.
Wij adviseren u om jaarlijks, bij voorkeur in het voorjaar, uw auto airconditioning-systeem een antischimmel behandeling te geven en te laten controleren op een goede werking.

Net als de rest van uw auto heeft ook de airconditioning regelmatig onderhoud nodig!

Den Helderstraat 25, 2547SB Den Haag

070-3233561
Geef ons een belletje

info@garagedenhelder.nl
Mail ons met je vraag