Openingstijden: Ma - Vr: 08:30 - 17:00 & Za: 09:00 tot 13:00 (Op afspraak)

Onderhoudsbeurt

Bij Garage Den Helder vinden we  het belangrijk dat onze klanten vooraf al weten waar zij aan toe zijn. Daarom hebben wij 3 varianten van standaard onderhoudsbeurten voor u samengesteld.

Wij worden vaak gebeld met de vraag wat een onderhoudsbeurt voor een bepaalde auto kost. Omdat wij alle merken en typen doen is dit soms lastig te bepalen, zeker als we de auto nog nooit hebben gezien en de onderhoudshistorie niet kennen. De onderhoudskosten kunnen per merk en type auto sterk wisselen, ook nog eens afhankelijk van hoeveel kilometer de auto gereden heeft en hoe oud deze is.
Hetzelfde type onderdeel bijvoorbeeld een luchtfilter of de olie is goedkoper voor het ene type auto als de ander. Om toch een goede prijs kwaliteit verhouding te bewerkstelligen hebben wij gekeken naar de gemiddelde onderdeelprijzen van de standaard werkzaamheden en een gemiddelde tijd dat wij nodig hebben voor een standaard onderhoudsbeurt. Zo hebben wij voordelige en kwaliteits onderhoudspakketten voor u kunnen ontwikkelen. Zo krijgt uw auto de zorg die nodig is voor een aantrekkelijke prijs.
Uiteraard komt het geregeld voor dat er buiten de standaard werkzaamheden toch iets extra’s vervangen, gerepareerd of afgesteld moet worden. U wordt hierover altijd vooraf door ons geïnformeerd en vragen wij u om uw toestemming.

Auto’s die minder kilometers rijden hebben op bepaalde punten minder onderhoud nodig. Garage Den Helder denkt hier in mee door de onderhoudswerkzaamheden hierop aan te passen, zodat u hiermee geld kunt besparen op de autokosten.

Profiteer van de vaste beurtprijzen bij Garage Den Helder in Den Haag.

Wij bieden u 3 verschillende  beurten aan voor uw auto. Zo krijgt uw auto de zorg die nodig is en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij bieden u kwaliteit voor een vaste prijs!

U hebt de keuze uit 3 onderhoudsbeurten( KLIK HIER voor de prijzen)

Bij de beurten geldt een toeslag – bij een motor met een inhoud van 2000 cc of groter. Tarieven zijn exclusief (platina) bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter.

Let op!  Bij moderne auto’s is het belangrijk dat eens in de 3 jaar of 60.000 km het brandstoffilter en de bougies worden vervangen, wij zullen u daarop wijzen. Geen verassingen achteraf.
Het is misschien overbodig om te vermelden, maar over eventuele extra werkzaamheden wordt u altijd vooraf geïnformeerd.

Een budget beurt bij Garage Den Helder is “€op aanvraag” – Hoe kan dat?
Dit is een basis-onderhoudsbeurt waarbij de auto op de meest essentiële veiligheidspunten wordt gecontroleerd inclusief olie verversen en vloeistoffen bijvullen. Naar aanleiding van deze beurt krijgt u een eventueel reparatie advies, zodat u weet waaraan u toe bent.
Deze beurt is bedoelt voor de mensen die hun auto beperkt willen/kunnen onderhouden. U vindt een uitgebreide lijst van werkzaamheden die wij uitvoeren tijdens een budgetbeurt of één van de andere beurten op het overzicht keuzepakket. Dus Garage Den Helder is uw antwoord voor uw auto- onderhoud.

Den Helderstraat 25, 2547SB Den Haag

070-3233561
Geef ons een belletje

info@garagedenhelder.nl
Mail ons met je vraag